Saumaus- ja palokatkotyöt Pirkkalasta

Saumaustyöt

Lue lisää ›

Palokatkot

Lue lisää ›

Matkailuauton vuokraus

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Lue lisää ›
Asiantuntevat asentajamme varmistavat kiinteistöösi turvallisen ja tasokkaan lopputuloksen

Saumaus- ja palokatkotyöt

Me Mansen Asennuksessa olemme erikoistuneet saumaustyö- ja palokatkourakoihin, joita teemme etupäässä suurempiin kohteisiin isoille rakennusyrityksille. Jäähallit, koulut, sairaalat ja muut vastaavat kiinteistöt ovat työmaitamme, joissa työskentelemme 10 vuoden kokemuksella.

Toimialueemme on laaja: Pirkkala, Tampere ja muu Pirkanmaa, Turku, Helsinki ja koko Varsinais-Suomi sekä Uusimaa ovat alueita, joissa liikumme. Olemme alkaneet myös vuokrata matkailuautoa

Kumppanuutemme on hyvä valinta uudis- ja korjausrakentamiseen. Erikoistuneina ammattilaisina varmistamme, että kohteessasi työskennellään koulutettujen, kokeneiden asentajien toimesta, jotka tuntevat parhaimmat työtavat ja käyttävät laadukkaimpia CE- & ETA-merkittyjä materiaaleja.

Pyydä tarjous tai kysy lisää, jos tarvitset saumausten tai palokatkojen erikoisosaajaa. 

Kysy lisää ›
Vastuullisuus ja rehellisyys ovat yrityksemme arvoja

Vastuunsa kantava, rehellisen toiminnan kumppani

Jokainen asiakkaamme saa meiltä näihin perustuvaa palvelua. Teemme työmme niin hyvin, että voimme ammattiylpeydellä seisoa toteutuksemme takana. Kyse on myös tottakai tilaajan tyytyväisyydestä, kuten myös rakennuksen käyttäjien turvallisuudesta ja kiinteistön pitkän elinkaaren varmistamisesta. 

Kun teemme palokatkotyöt ja saumaukset kerralla kunnolla, varmistamme myös maineemme laadukkaana tekijänä, joka saa jatkossakin toteuttaa sitä työtä, mistä aidosti pitää ja jossa tietää olevansa pätevä.

Otathan sinäkin yhteyttä, jos tarvitset rakennukselle palokatkojen ja saumausten asiantuntijaa! Muista myös kysäistä matkailuautoamme, jos olisit kiinnostunut vuokraamaan hyvän asuntoauton matkaasi varten.

 

Ota yhteyttä ›

Käytössämme on vain korkealuokkaiset CE-merkityt ja ETA-hyväksytyt materiaalit

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita