Elementtisaumaus

Julkisivu kuntoon ja saumat suoriksi

Säänkestävää elementtisaumausta koko Etelä-Suomessa

Torjumme tyyriit kosteus- tai homevauriot sekä rakennuksen energiahukan vuorenvarmasti: Mansen Asennuksen tiivis, huolellisesti toteutettu elementtisaumaus viimeistelee rakennuksen julkisivun. Palvelemme Turussa, Helsingissä, Tampereella ja kaikkialla Etelä-Suomessa. 

Elementtisaumaus liittää julkisivuelementit toisiinsa ja estää koskeuden pääsyn rakenteisiin ja lämpöeristeisiin. Suoritamme elementtisaumauksen yli vuosikymmenen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Käyttämämme materiaalit ovat laadukkaita: tekniikkamme ja saumausaineen yhteispelillä saadaan aikaan julkisivun ulkokerrosten hienoista liikettä kestävä sauma. 

Taatusti säänkestävää työtä!

Kysy lisää ›

Elementtisaumojen uusiminen tai korjaus

Elementtisaumat kestävät suunnilleen 15–20 vuotta. Aurinko ja aika kuluttavat elastista saumaa, joka alkaa hiljalleen kovettua ja menettää joustavuuttaan. Kun sauma alkaa irtoilla ja halkeilla, se päästää herkästi veden rakenteisiin ja laskee rakennuksen energiatehokkuutta. Saumojen tarkastus kannattaakin ottaa osaksi huoltosuunnitelmaa: ajoissa tehty korjaus- tai uusintasaumaus on helpompaa ja edullisempaa kuin mahdollisen kosteusvaurion korjaaminen.

Uusintasaumaus voidaan suorittaa yksittäin, jos rakennuksen julkisivu ei vaadi muita toimenpiteitä. Muutoin se yhdistetään yleensä julkisivun kunnostus- tai maalausurakkaan. Myös tekijä ja työvälineet vaikuttavat saumojen kestävyyteen: Käytämme saumauksissamme aina laadukkaita materiaaleja ja kokeineita ammattilaisia. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita