Palokatkot

Vain korkealuokkaisilla CE-merkityillä ja ETA-hyväksytyillä materiaaleilla

Palokatkot Pirkkalasta lähimaakuntiin

Laadukkaasti tehdyt palokatkot ovat äärimmäisen tärkeitä rakennuksen käyttäjien turvallisuuden kannalta. Asennus on osattava tehdä ehdottomasti oikein, jotta palokatkot ajavat asiansa siten kuin pitääkin tulipalon sattuessa.

Meidän työhömme voit luottaa. Palokatkojen tekemiseen koulutetut, ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat katkot, kuten myös saumaustyöt, turvallisesti palomääräysten mukaisesti kaikkiin kohteisiin, niin teollisuuteen kuin talotekniikkaan. Urakoimme Pirkkalasta Tampereelle ja koko Pirkanmaalle, Turkuun ja koko Varsinais-Suomeen sekä Helsinkiin ja muualle Uudellemaalle.

Käytössämme ovat vain korkealuokkaiset CE- & ETA-merkityt materiaalit.

Kysy lisää ›

Palokatkoissa ei ole varaa virheisiin

Muutoin riskit jopa suuronnettomuuteen, henkilö- ja omaisuusvahinkoihin kasvavat. Jokaisen läpiviennin tiivistyksen on oltava huolellista työtä suunnittelusta alkaen. Näin varmistetaan, että työn tarkastus menee läpi ja muu mahdollinen urakointi voi jatkua sujuvasti.

Me olemme erittäin tarkkoja työmme jäljestä. Ole meihin yhteydessä, kun kiinteistössä on aika suorittaa palokatkojen asennukset. Palvelemme useiden vuosien ja kohteiden kokemuksella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita