Saumaustyöt

Meiltä laatutyönä elementti-, silikoni-, akryyli- ja uusintasaumaukset sekä uretaanivaahdotukset

Saumaustyöt Pirkkalasta lähimaakuntiin

Palokatkojen ohella teemme säänkestävät, vuosia ja muita ulkoisia rasitteita sietävät saumat kaikenlaisiin rakennuksiin Pirkkalan, Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella, yli 10 vuoden kokemuksella. Työskentelemme myös Turun ja koko Varsinais-Suomen sekä Helsingin ja koko Uudenmaan alueella.

Pyydäthän tarjouksen alueellesi, kun kumppaniksi on saatava laadukkailla materiaaleilla ja työnjäljellä operoivat ammattilaiset! Tulemme mielellämme myös kartoittamaan tilanteen, mikäli saumaukset alkavat olla uusimisen tarpeessa. 

Kysy lisää ›

Saumauspalvelumme

Elementtisaumaus. Varmistamme erittäin huolellisella työllä, että julkisivujen ja ikkunakarmien väliin asennettavat saumaukset täyttävät vaatimuksensa. Kosteus ei tavoita talon rakenteita ja eristeitä, eikä saumauksia tarvitse olla uusimassa turhan aikaisin.

Silikonisaumaus. Silikonisaumaukset kuuluvat niin ikään työnkuvaamme. Meidät voit tilata urakoimaan esimerkiksi taloyhtiön tai muun suuremman työmaan silikonisaumaukset.

Uusintasaumaukset. Kysy meitä ajoissa tekemään uusintasaumaukset. Auringon ja ajan kuluttamia elementti- tai silikonisaumauksia ei kannata jättää uusittaviksi liian myöhäiseen vaiheeseen, sillä huonokuntoiset saumaukset lisäävät vesivuodon riskiä, mikä tarkoittaa kalliimpaa remonttia.  

Teemme myös akryylisaumauksia ja uretaanivaahdotuksia. Käytössämme ovat CE- & ETA-merkityt materiaalit, jotka yhdessä ammattitaitomme kanssa varmistavat saumaukset, jotka kestävät elinkaarensa ajan, eikä huoltosaumasta tarvitse teettää ennen aikojaan. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita